dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La destinació Costa de Barcelona-Maresme participa a l’Expovacaciones per atreure al públic basc

platja_280x87_08.jpgBilbao enceta avui la Feria Expovacaciones que se celebra del 7 al 10 de maig a la capital del País Basc. La destinació Costa de Barcelona-Maresme es promociona a la mostra entre un públic objectiu de proximitat.

Bilbao enceta avui la Feria Expovacaciones que se celebra del 7 al 10 de maig a la capital del País Basc. La destinació Costa de Barcelona-Maresme es promociona a la mostra entre un públic objectiu de proximitat.

La fira

Expovacaciones, que se celebra al Bilbao Exhibition Centre, és un certamen internacional que acull les millors destinacions turístiques de tot el món. La major part del públic que assisteix a la fira està interessat en obtenir informació de diferents destinacions per tal de poder-se programar les vacances o els seus dies de lleure.

Perfil

En edicions anteriors, el perfil del visitant que ha sol·licitat informació sobre ofertes d’allotjament i alternatives de lleure al Maresme era majoritàriament familiar, però també hi havia força parelles de la tercera edat i grups de joves. A banda de la informació general de la destinació, el públic assistent va mostrar interés per conèixer l’oferta gastronòmica i de rutes.

Tolouse

El Consorci de Promoció Turística, amb l’objectiu de donar a conèixer la destinació Costa de Barcelona-Maresme entre el públic del Nord d’Espanya i del Sud de França, també ha presentat la marca turística a la fira de turisme Salon Mahana de Toulouse i és present en les activitats que des del 23 d’abril s’estan celebrant en aquesta ciutat francesa amb el títol de "Mes de Catalunya". L’organització ha preparat tot un seguit d’actes, presentacions, degustacions, etc. per donar a conèixer als ciutadans de Toulouse totes les alternatives turístiques que ofereix Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris