divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Diputació atorga ajuts extraordinaris per les conseqüències del temporal de vent

temporal_vent_280x87.jpgLa Diputació de Barcelona ha aprovat aquest dilluns l’atorgament d’ajuts extraordinaris als Ajuntaments dels municipis afectats pel temporal del darrer cap de setmana.

La Diputació de Barcelona ha aprovat aquest dilluns l’atorgament d’ajuts extraordinaris als Ajuntaments dels municipis afectats pel temporal del darrer cap de setmana.

Primera línia

La primera línia ha estat la creació del programa "Assistència amb motiu del temporal de vent" a través del qual es donaran ajuts per despeses extraordinàries amb motiu del temporal de vent i, també, l’assistència tècnica per a la valoració dels danys ocasionats als equipaments i infraestructures municipals. Entre d’altres, les despeses extraordinàries subvencionables són el combustible, lloguer de maquinària, material divers, honoraris tècnics, neteja i condicionament de carrers.

Segona línia

Per altra banda, la Diputació ha creat una línia de crèdit urgent per a la rehabilitació de les instal·lacions municipals danyades pel temporal, a través de la Caixa de Crèdit de Cooperació, a la qual s’hi poden acollir els consistoris mitjançant una sol·licitud i una justificació del que es demana, durant 30 dies naturals després de la publicació del decret que regula aquests ajuts a través dels BOPB.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris