divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Diputació demana nous productes turístics al Maresme per reforçar l’oferta

platja_280x87_05.jpgEl diputat de Turisme, Carles Ruiz, es va reunir dijous passat amb el teixit turístic de l’Alt Maresme. Ruiz, ha animat al sector a crear nous productes per a reforçar l’oferta existent.

El diputat de Turisme, Carles Ruiz, es va reunir dijous passat amb el teixit turístic de l’Alt Maresme. Ruiz, ha animat al sector a crear nous productes per a reforçar l’oferta existent.

Promoció

En aquesta visita al territori, Carles Ruiz va anunciar també que "la Diputació de Barcelona s’encarregarà de la promoció d’aquests nous productes per tal de donar-los a conèixer".

Nous productes

Segons Ruiz, la creació d’aquests nous productes turístics que competirien en un nou mercat, obriria un nou espai de negoci i ampliaria el ventall com a pols d’atracció. El diputat de Turisme també va dir que "el turisme internacional està en ple procés de canvi i, cada vegada més, cal buscar nous nínxols de mercat per diferenciar-se com a destinació".

Proximitat

Ruiz va apuntar la possibilitat d’aprofitar la proximitat que té el Maresme amb el Parc Natural del Montseny "per tal d’atraure un altre tipus de client". D’altra banda, la comarca del Maresme sempre ha defensat la proximitat amb la ciutat de Barcelona com un dels principals arguments de la seva promoció turística, i en aquest sentit es va crear fa pocs anys la marca Costa de Barcelona-Maresme.

Sol i platja

Pel que fa al turisme de sol i platja, considerat el principal atractiu turístic de la comarca, el representant de la Diputació va oferir als consistoris maresmencs la possibilitat de fer un estudi de platges per crear nous serveis i activitats.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris