dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Falange vol manifestar-se el 13-D a municipis que celebrin la consulta independentista

manifestacio_falangista_280x87.jpgLa Falange Española té la intenció de manifestar-se el proper 13 de desembre a diversos municipis on es celebrin referèndums sobre la independència de Catalunya. La Coordinadora de les consultes demanarà a Interior que no ho autoritzi.

arribada_autocar_800z600.jpgLa Falange Española té la intenció de manifestar-se el proper 13 de desembre a diversos municipis on es celebrin referèndums sobre la independència de Catalunya. La Coordinadora de les consultes demanarà a Interior que no ho autoritzi.

Manifestació

El Departament d’Interior ha informat a diversos alcaldes sobre la intenció de La Falange de manifestar-se el mateix dia i hora de la celebració de les consultes. El passat 13 de setembre uns 200 falangistes es van manifestar a Arenys de Munt, coincidint amb la celebració de la primera consulta independentista de Catalunya. Malgrat l’intent per part de la Generalitat d’ajornar aquesta manifestació per motius de seguretat, finalment la justícia va autoritzar-la el mateix dia de la celebració de la consulta arenyenca. Cal recordar que a la sortida de la manifestació falangista, un dels seus autocars va rebre l’impacte d’un objecte que va trencar un vidre del vehicle.

Coordinadora

Per la seva banda, la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència ja s’ha posat en contacte amb el Departament d’Interior perquè no autoritzi a la Falange-JONS manifestar-se en cap dels 161 municipis de Catalunya que portaran a terme la Consulta el 13-D. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana la Coordinadora lliurarà al Departament d’Interior una petició formal perquè no autoritzi les manifestacions de la Falange-JONS i es reunirà amb els responsables del Departament per tractar sobre aquesta qüestió.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris