dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Festa Major de Tordera enfila la seva recta final amb la proclamació del nou hereu i pubilla

tordera_280x87_07.jpgUn espectacle infantil, el concert de tarda, les sardanes, la serenata i la proclamació de la pubilla i l’hereu de Tordera centraran les activitats d’avui de la Festa Major de Tordera.

hereus_pubilles_tordera_2009.jpgUn espectacle infantil, el concert de tarda, les sardanes, la serenata i la proclamació de la pubilla i l’hereu de Tordera centraran les activitats d’avui de la Festa Major de Tordera.

Actes i celebracions

L’espectacle infantil "Iupi ei!", amb Jordi Tonietti, tindrà lloc a les 11.30 h a la plaça de l’Església i seguidament hi haurà una xeringada amb tots els participants. Com els últims dies, a les 17.30 h, la pista l’Amistat acollirà el concert de Festa Major, en aquesta ocasió amb la Blanes Orquestra. A les 19 h., hi haurà una audició de sardanes a la plaça amb la cobla Bisbal Jove, mentre que a la mateixa hora es farà la rebuda a les pubilles i hereus que participaran a l’acte de proclamació dels nous representants del pubillatge de Tordera. La proclamació del nou hereu i pubilla de Tordera es farà durant el transcurs del ball de nit a l’envelat que començarà una vegada finalitzi la serenata que tindrà lloc a la plaça de l’Església a partir de les 11 de la nit. Demà dijous, a les 9 del vespre, hi haurà el tradicional sopar i ball a càrrec de la Banda del Drac, a la pista l’Amistat. De cara al cap de setmana es reserven els partits del CB Tordera i els campionats de petanca.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris