diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fira de Calella rep una subvenció de 10.000 euros de la Diputació

fira_calella_280x87.jpgLa Diputació de Barcelona ha subvencionat amb 10.000 euros la Fira de Calella i l’Alt Maresme que enguany tindrà lloc del 25 al 27 de setembre, amb un monogràfic dedicat a Xile.

La Diputació de Barcelona ha subvencionat amb 10.000 euros la Fira de Calella i l’Alt Maresme que enguany tindrà lloc del 25 al 27 de setembre, amb un monogràfic dedicat a Xile.

Millores

Segons fonts municipals, la Diputació ha resolt favorablement la petició realitzada pel consistori calellenc amb l’objectiu de millorar l’organització de la mostra que enguany celebrarà la seva 29a edició.

Tres vessants

Aquesta nova edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que enguany dedica el seu monogràfic a Xile, destinarà 6.000 euros d’aquesta subvenció per endegar la redacció i implantació d’un Pla d’Evacuació i Emergència de la Fira, 2.000 per la millora del servei d’informació al visitant i 2.000 euros més per l’ambientació del monogràfic dedicat a Xile.

Prevenció

Segons l’organització, entre els projectes subvencionats en destaca la redacció i implantació del Pla d’Evacuació i Emergència de la Fira, encarregada a l’empresa Prevengrup, que ha de servir per detectar "a priori" els riscos associats a un esdeveniment firal, planificar les accions a dur a terme i implementar-les conjuntament amb l’organització i els diferents proveïdors firals que intervenen a la mostra calellenca.

Millors ofertes

Per la seva banda, el director de la Fira, Ferran Muñoz, ha destacat que "la tasca que la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) està duent a terme esdevé sens dubte de gran valor, donat que permet entre altres aspectes, negociar millores en les ofertes econòmiques dels proveïdors, el que beneficia en bona mesura a les organitzacions firals", ha apuntat.

Punt d’informació

La mostra comptarà enguany amb un punt d’informació al visitant diferenciat en el recinte firal que, segons l’organització, "tindrà una tasca divulgativa de les activitats que tindran lloc durant els dies de la fira". Xile centrarà enguany bona part de l’espai del recinte firal tot oferint una aproximació a la seva realitat cultural, folklòrica i gastronòmica.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris