dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fira Màgica de Santa Susanna celebra la seva primera dècada tornant als seus orígens

fira_magica_280x87.jpgSanta Susanna acollirà del 19 al 21 de juny la 10a edició de la Fira Màgica. Enguany, la mostra torna als seus orígens amb més diversitat d’espectacles i participació ciutadana.

10a_fira_magica_2009.jpgSanta Susanna acollirà del 19 al 21 de juny la 10a edició de la Fira Màgica. Enguany, la mostra torna als seus orígens amb més diversitat d’espectacles i participació ciutadana.

Programació

La programació de la desena Fira Màgica comptarà amb exposicions, música, teatre, poesia, narració, audiovisuals, pintura, oracles i, sobretot, "molta màgia", segons ha explicat el director de la Fira, Àngel Sánchez. El certamen torna als seus orígens i concentra la majoria de les activitats al recinte de la Masia de Can Ratés. Segons l’organització, després de nou edicions consecutives, "la Fira s’ha convertit en una de les propostes culturals i d’oci més potents de la comarca del Maresme".

Participació

També, en l’edició d’enguany, els veïns del municipi participaran amb la pintura dels estendards a càrrec dels socis del Casal de la Gent Gran i amb l’acollida a casa seva de monjos tibetans.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris