dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fira Màgica de Santa Susanna comença a caminar amb un concert de monjos tibetans

monjos_budistes_280x87.jpgLa programació de la Fira Màgica de Santa Susanna enceta avui divendres, a les 7 de la tarda, les seves activitats musicals amb un espectacular concert de cants sagrats a càrrec de monjos tibetans.

monjos_budistes.jpgLa programació de la Fira Màgica de Santa Susanna enceta avui divendres, a les 7 de la tarda, les seves activitats musicals amb un espectacular concert de cants sagrats a càrrec de monjos tibetans.

Programació musical

També, la programació musical d’enguany, que forma part del conjunt d’activitats de la desena edició de la Fira, comptarà amb l’actuació del cantautor català més premiat i reconegut pels mitjans especialitzats l’any 2008, Roger Mas, i les seves "Cançons tel·lúriques", i la participació, el proper dissabte 20 de juny, a partir de les 0.30 h. fins a les 3 de la matinada, del grup "Strombers", que s’encarregarà d’animar la revetlla màgica.

Música hindú

Per la seva banda, el professor Surinder Singh oferirà un concert de música hindú amb instruments clàssics de la Índia: la tempura, el taos, la saranda, el sarangui, el dilruba i el chori.

Hores per la Pau

D’altra banda, formant part de les 10 hores per la Pau, els visitants de la Fira podran gaudir de música espiritual, entre elles la de Xevi Compte i els monjos tibetans. La cloenda musical de la Fira Màgica de Santa Susanna d’enguany anirà a càrrec del grup de gospel "Gospel Sons".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: firamagica.com 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris