divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fiscalia nega que estigui investigant per corrupció càrrecs electes d’Arenys de Mar

judici_280x87_02.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Mar ha informat aquest dilluns que la Fiscalia Provincial de Barcelona ha certificat que no s’investiga per corrupció cap càrrec electe d’Arenys de Mar.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha informat aquest dilluns que la Fiscalia Provincial de Barcelona ha certificat que no s’investiga per corrupció cap càrrec electe d’Arenys de Mar.

Comunicat

Segons fonts municipals, el fiscal en cap de la Fiscalia de Barcelona ha emès un comunicat, a instàncies de l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, on certifica que els fets investigats en relació a la pèrdua de documents relacionats amb un procediment contenciós administratiu "és la Fiscalia Provincial de Barcelona", i no la Fiscalia Anticorrupció, "com diferents mitjans de comunicació van publicar el desembre passat i l’Ajuntament d’Arenys de Mar ja va desmentir en el seu moment", informen les fonts.

Malestar

D’altra banda, el fiscal en cap assegura en el seu escrit que "aquesta notícia va causar malestar entre les persones encarregades de la investigació, completament alienes a la publicació i manipulació de la notícia", conclou. 

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris