dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Fundació Maresme rep un ajut de 47.000 euros per a millorar l’STO Jaume Isern de Mataró

firma_conveni_caixa_laietana_fundacio_maresme_280x87.jpgUn projecte per la rehabilitació i millora de l’espai de psicomotricitat del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) Jaume Isern de Mataró de la Fundació Maresme, ha rebut un ajut de 47.000 euros de Caixa Laietana.

firma_conveni_caixa_laietana_fundacio_maresme_800x600.jpgUn projecte per la rehabilitació i millora de l’espai de psicomotricitat del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) Jaume Isern de Mataró de la Fundació Maresme, ha rebut un ajut de 47.000 euros de Caixa Laietana.

Integració laboral

La convocatòria d’ajudes de l’entitat financera estava dirigida a l’impuls de nous serveis i projectes d’institucions que s’ocupen de la integració laboral de persones amb necessitats especials. El programa d’ajuts per a la realització de plans ocupacionals tenia un import global de 243.000 euros i ha servit per recolzar a projectes de sis entitats, majoritàriament de la comarca del Maresme.

Servei de Teràpia Ocupacional

El STO Jaume Isern de Mataró té la seva seu al recinte del carrer Galícia de la Fundació Maresme. Actualment compta amb 16 treballadors – entre monitors i personal tècnic – i 80 usuaris amb discapacitat intelectual, procedents de diferents poblacions maresmenques. El projecte subvencionat ha estat aprovat a partir de la presentació d’una memòria i pressupost a Caixa Laietana, i permetrà un increment de les possibilitats en el tractament psicomotriu dels usuaris del servei.

Confiança

Segons els responsables de l’entitat, Fundació Maresme "desperta la confiança de les obres socials de les caixes" i, amb aquesta ajuda de 47.000 euros, "es demostra de nou la confiança que les Caixes d’Estalvi i les seves Fundacions tenen amb la institució maresmenca".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris