dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat construirà dues noves escoles al Maresme

escola_anglada_de_tiana_280x87.jpgEl Govern de la Generalitat impulsarà la construcció de 24 noves escoles repartides per tot el territori català. Al Maresme se’n construiran dues, a Tiana i Palafolls.

El Govern de la Generalitat impulsarà la construcció de 24 noves escoles repartides per tot el territori català. Al Maresme se’n construiran dues, a Tiana i Palafolls.

Tiana

El nou CEIP Lola Anglada de Tiana està dotat amb un pressupost de 5.437.713 euros i donarà cabuda a un total de 450 alumnes dels 0 als 16 anys. Aquest projecte veurà la llum després de 10 anys de reivindicacions. A més del nou edifici del CEIP, es farà una nova escola d’una línia que es situarà a l’edifici de la Ciutadella i la reconversió de l’edifici del poliesportiu que acollirà el futur institut de secundària de Tiana.

Palafolls

L’IES de Palafolls amb una inversió aprovada de 7.553.909 d’euros acollirà un total de 660 alumnes, donant resposta al fort creixement poblacional de Palafolls en els darrers anys. Entre els municipis propers beneficiats per aquesta inversió també hi ha Lloret, Maçanet o Tiana.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris