dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat crea INICIA, una plataforma web de suport a les persones emprenedores

inicia_280x87.jpgAquesta plataforma és un ambiciós projecte que, segons els seus impulsors, té per objectiu convertir-se en la web de referència per a persones emprenedores i per al personal tècnic de les entitats de la xarxa INICIA de tota Catalunya.

inicia_.jpgAquesta plataforma és un ambiciós projecte que, segons els seus impulsors, té per objectiu convertir-se en la web de referència per a persones emprenedores i per al personal tècnic de les entitats de la xarxa INICIA de tota Catalunya.

Procés

El portal web, activat fa poques setmanes, compta amb informació i recursos perquè la persona emprenedora faci un itinerari des de l’avaluació de la seva idea, fins el moment de creixement i consolidació de la nova empresa.

Utilitats

Aquesta plataforma incorpora una sèrie d’utilitats com ara el Pla d’empresa en línia o la sol·licitud telemàtica d’assessorament INICIA. També compta amb diferents apartats per a col·lectius més desfavorits en el món de l’empresa. Les seccions per a Dones, Joves, Autònoms o Cooperatives estan especialment dissenyades per donar suport i assessorament a aquests sectors.

Xarxa

La xarxa d’entitats, a més de la pàgina web, està repartida per tot el territori català i ofereix el seguiment personal de cada projecte. Dóna assessorament en el creixement i consolidació de l’empresa, fins i tot en temes de cooperació i internacionalització, a més del suport a emprenedors.

Recursos

Altres recursos de què disposa INICIA al voltant del món empresarial són l’actualitat, els enllaços d’interès o el banc de casos, on comparar els diferents projectes que s’han portat a terme amb el suport de la Generalitat.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris