divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat dóna suport a la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau

reunio_fundacio_vicen_ferrer_280x87.jpgEl president de la Generalitat, José Montilla, es va comprometre ahir dijous a donar suport a la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau.

reunio_fundacio_vicen_ferrer_800x600.jpgEl president de la Generalitat, José Montilla, es va comprometre ahir dijous a donar suport a la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau.

Reunió

En aquest sentit, el president es va reunir ahir al matí, al Palau de la Generalitat, amb el fill del cooperant Vicenç Ferrer, Moncho Ferrer i el director general de la Fundació i nebot del cooperant, el calellenc Jordi Folgado.

Carta d’adhesió

Durant la trobada, que va durar més d’una hora, el president es va comprometre a donar suport a la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau. Per formalitzar el compromís, el cap del Govern català signarà properament una carta d’adhesió a la campanya que promou la mateixa Fundació per a rebre el Nobel. Els impulsors de la candidatura preveuen comptar també amb el suport de les diferents administracions autonòmiques, així com de les principals ciutats espanyoles.

Compromís

Cal recordar que el Govern de la Generalitat ja va acordar, el passat 23 de juny, comprometre’s amb les accions i iniciatives destinades a donar suport a aquesta candidatura.

per Redacció | Foto: Rubén Moreno

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris