dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Guàrdia Civil de Premià incauta gènere falsificat per un valor d’uns 8 milions d’euros

confiscat_280x87.jpgLa patrulla fiscal de la Guàrdia Civil de Premià de Mar ha incautat nombrosos efectes falsificats de diferents marques, valorats en prop de 8 milions d’euros. Un dels imputats és veí de Montgat.

guardia_civil_incautacio_.jpgLa patrulla fiscal de la Guàrdia Civil de Premià de Mar ha incautat nombrosos efectes falsificats de diferents marques, valorats en prop de 8 milions d’euros. Un dels imputats és veí de Montgat.

Incautació important

Segons ha informat la Guàrdia Civil, es tracta d’una de les incautacions més importants duta a terme a Catalunya. A més, en aquesta operació s’ha descobert un mètode fins ara desconegut per a la falsificació de la marca "Chanel" doncs el seu logotip, consistent en dues "Ces" entrellaçades, apareix amb una "C" invertida respecte de l’altra per dissimular la falsificació.

8 milions d’euros

L’operació ha estat duta a terme en un local comercial de Barcelona i dos establiments de Sant Adrià del Bessós, on s’han incautat nombrosos efectes falsificats de diferents marques, valorats en 7.953.490 euros.

Gènere falsificat

A Barcelona, on va tenir lloc la major incautació, els agents van descobrir exposats a les prestatgeries per a la seva venda al públic 3.454 bosses i 2036 moneders d’imitació de la marca "Chanel", 24 bosses, 157 mocadors i 2 paraigua d’imitació de la marca "Burberry" i 216 mocadors falsificats amb l’estampat "Titanic".

Tres imputats

A l’operació han estat imputades tres persones de diferents nacionalitats: un veí de Montgat de 46 anys, una veïna de Castelbell de 35 anys i una veïna de la província de Toledo de 36 anys. Tots tres han estat imputats com a presumptes autors de delictes contra la propietat industrial i intel·lectual.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris