dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Junta Electoral obliga a posposar l’acte d’inauguració del CEIP Mas Maria de Cabrils

mas_maria_280x87.jpgEn plena campanya per les europees, una denúncia presentada per CiU de Cabrils davant la Junta Electoral ha posposat la inauguració del CEIP Mas Maria prevista per aquest divendres al migdia.

ceip_mas_maria_450x350.jpgEn plena campanya per les europees, una denúncia presentada per CiU de Cabrils davant la Junta Electoral ha posposat la inauguració del CEIP Mas Maria prevista per aquest divendres al migdia.

Inauguració posposada

L’acte oficial d’inauguració havia de ser a càrrec del Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall, acompanyat per l’alcalde de Cabrils, Joaquim Colomer (PSC). Segons ha informat avui el consistori cabrilenc, "el conseller visitarà aquestes instal·lacions educatives, deixant per a properes dates l’acte institucional d’inauguració de l’equipament".

Segon CEIP

El CEIP Mas Maria, situat a l’Avinguda de les Escoles de Cabrils, és el segon CEIP del municipi i està en funcionament des de l’inici del curs 2009-2010. Segons van informar recentment fonts municipals, "encara no ha estat inaugurat oficialment degut a la precipitació final en les dates d’entrega del centre".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: masmaria.org

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris