divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La línia de Rodalies Renfe, afectada al mes d’agost per unes obres a l’estació de plaça Catalunya

tren_renfe_interior_280x87_02.jpgLes obres per la instal·lació de la catenària rígida en el túnel de l’estació de Renfe de plaça de Catalunya provocarà importants modificacions a les línies de rodalies.

trens_rodalies_renfe_800x600.jpgLes obres per la instal·lació de la catenària rígida en el túnel de l’estació de Renfe de plaça de Catalunya provocarà importants modificacions a les línies de rodalies.

Trajectes afectats

Per aquest motiu, les estacions d’Arc del Triomf i Plaça Catalunya romandran tancades del 3 al 23 d’agost, la qual cosa farà variar els trajectes de les línies 1, 2, 4 i 7 de rodalies.

Molèsties

Durant aquest període, els usuaris que hagin d’agafar el tren per anar a Barcelona i que vulguin dirigir-se al centre de la ciutat, es veuran obligats a baixar a l’estació del Clot-Aragó i agafar la línia 1 de metro fins la Plaça de Catalunya. Segons fonts de Renfe, per reduir les molèsties als usuaris, la companyia durà a terme una campanya informativa amb fullets informatius i mitjançant agents de seguretat a les estacions afectades.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris