dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La manca de camp per la pretemporada passa factura a l’Iluro

hockey_280x87.jpgL’Iluro hockey club ha patit la primera derrota de la temporada a l’estrena lliguera al camp de l’Egara.

iluro_hockey.jpgL’Iluro hockey club ha patit la primera derrota de la temporada a l’estrena lliguera al camp de l’Egara.

Pretemporada

El fet de no disposar de camp per fer la pretemporada, a causa de les obres per la instal·lació del camp de gespa artificial de Mataró, ha propiciat que l’equip dirigit per Xavi Figa no arribés a l’inici de la lliga en les millors condicions. Jugar com a locals a camp contrari per la mateixa raó tampoc va ajudar a sumar els primers punts que hauràn d’esperar a properes jornades.

Match

Els de Mataró van començar dominant el match quan al minut cinc Albert Aromí avançava l’equip amb un gol d’arrossegament en un penal còrner. Però la manca d’entrenament de l’equip del maresme va propiciar que els egarencs dominessin el joc i en poc temps el marcador, de manera que al minut quinze ja guanyaven per 1-3. El gol d’Oriol Teixidor al minut 23 en una jugada intrincada dins l’àrea vallesana va donar emoció a la primera part, que no obstant va acabar amb un altre gol dels vallesans al minut 34 fruit d’un error defensiu dels de Xavi Figa.

Represa

A la represa els jugadors de l’iluro conscients que havien d’arriscar per remuntar el 2-4 van sortir amb força i van escurçar distàncies al minut 41 en una nova jugada de penal còrner executada per Jaume Aceña. Però la força que van imprimir al partit no anava acompanyada d’idees efectives i en un contraatac al minut 53 els egarencs van tornar a posar dos gols de distància al marcador. Quan en un nou penal còrner al minut 60 Albert Aromí va posar el 4-5 al marcador es va obrir un nou partit on qualsevol podia optar a marcar. Els de Mataró van disposar de varis penals còrner per empatar el match però finalment l’Egara en un nou contraatac en temps de descompte va fer pujar el definitiu 4-6 al marcador.

Terrassa

La setmana vinent els Maresmencs s’enfronten al CD Terrassa al camp de Les Pedritxes. Aquest és un dels partits més complicats de la lliga que els de Xavi Figa hauràn d’afrontar de nou amb poc entrenament sobre herba artificial. No obstant l’equip vol donar el tot pel tot en el seu objectiu de tornar a primera divisió estatal. El fet de no entrenar sobre herba no ha de ser excusa per no sortit a donar-ho tot, al cap i a la fi el somiat camp d’herba és a pocs dies de la seva finalització i el petit preu a pagar és assumit amb il-lusió per tot el club.

Equip

Varen jugar Pablo Baietti (P), Jordi Aromí, Albert Aromí, Marc Coll, Oriol Segarra, Jaume Aceña, Carles de Francisco (C), Josep Santiesteve, Jesús Ramírez, Oriol Teixidor, Daniel Grewe, Carles Garcia, Roger Garriga i David Balboa.

per Albert Costa

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris