diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Marató de Sang de Mataró bat el seu rècord amb 365 donacions

365 persones es van acostar al Foment Mataroní per donar sang durant la Marató de Donació de Sang celebrada aquest dimarts, a Mataró.

365 persones es van acostar al Foment Mataroní per donar sang durant la Marató de Donació de Sang celebrada aquest dimarts, a Mataró.

Donacions

De les 365 donacions, 340 es van fer efectives i la resta, 25 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no van poder donar sang per diversos motius. A més, 35 persones que no havien participat mai es van iniciar en la donació en la Marató mataronina. Es tracta del millor resultat en les cinc edicions de Maratons de Sang que s’han fet a Mataró des dels seus inicis, al 2002.

Èxit

Segons fonts de l’organització, aquesta nova campanya ha estat "tot un èxit, doncs no s’esperaven tants participants ni a els millors previsions". També han destacat "l’èxit de les activitats, sorteigs i regals durant tota la jornada" i que "aquesta campanya ha fet augmentar els baixos índex de sang existents al Banc de Sang i Teixits".

Col·laboracions

L’organització va ser a càrrec del Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, l’Associació de Donants de Sang del Maresme, la Creu Roja Mataró i el Foment Mataroní. A més, la Marató va comptar amb la col·laboració solidària d’entitats, empreses i particulars, tant en les aportacions com en la seva difusió.

La marató de sang de Mataró vol batre el seu propi rècord

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris