dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La marxa del regidor Tomàs Salazar provoca canvis en algunes regidories d’Arenys de Mar

ajuntament_arenys_de_mar_280x87.jpgLa renúncia de Tomàs Salazar a la seva acta de regidor d’Arenys de Mar, en el ple del mes de juny, ha suposat una reestructuració d’algunes regidories.

La renúncia de Tomàs Salazar a la seva acta de regidor d’Arenys de Mar, en el ple del mes de juny, ha suposat una reestructuració d’algunes regidories.

Noves regidories

En el pròxim plenari està previst que entri a formar part del Govern Municipal Maribel Illescas (PSC). Així, la regidoria de la Dona i la regidoria de Nova Ciutadania es fusionaran en una sola Regidoria d’Igualtat, de la qual s’encarregarà Illescas. A més, la regidora entrant també serà la responsable de dues noves àrees, Civisme i Gent Gran, que fins ara formaven part d’altres Àrees.

Canvis de regidories

D’altra banda, pel que fa a la Regidoria d’Acció Social, passarà a mans de Xavier Febrer (PSC), que continuarà al capdavant d’Administració General i Participació; i Salut Pública i Consum passarà, juntament amb Societat de la Informació, a la regidora Lorena Estrada (PSC), que mantindrà l’Àrea d’Esports.

Tinent d’Alcalde

També, la marxa de Salazar farà que Lorena Estrada sigui la nova tinent d’alcalde, càrrec que ocupava fins ara el regidor sortint.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris