dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La meitat dels estacionaments en zona blava de Mataró seran gratuïts durant l’agost

zona_blava_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Mataró ha informat avui que aproximadament la meitat dels estacionaments en zona blava del municipi seran gratuïts durant l’agost per la disminució de l’activitat comercial en aquests carrers.

L’Ajuntament de Mataró ha informat avui que aproximadament la meitat dels estacionaments en zona blava del municipi seran gratuïts durant l’agost per la disminució de l’activitat comercial en aquests carrers.

Menys vehicles

Segons el consistori, aquesta mesura respon a la menor afluència de vehicles durant tot el mes d’agost a l’entorn dels carrers afectats, a causa de la disminució de l’activitat comercial en aquests indrets i "aquesta situació fa que no sigui necessari, en la mateixa mesura, potenciar la rotació dels vehicles", asseguren les mateixes fonts. En aquest sentit, la societat municipal que gestiona la zona blava de Mataró (GINTRA) va arribar a un acord amb una de les empreses concessionàries de les zones blaves de Mataró perquè aquestes places d’estacionament fossin gratuïtes de l’1 al 31 d’agost.

Informació

Els usuaris podran identificar les zones d’estacionament limitades com a gratuïtes durant el mes d’agost, ja que els parquímetres estaran tancats i hi haurà cartells informatius a totes les màquines expenedores de tiquets d’aparcament.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris