divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La meitat dels participants en dos tallers de formació i treball de Mataró aconsegueixen feina

informacio_280x87.jpgEl Taller d’Ocupació i la Casa d’Oficis de Mataró han format 50 persones en els àmbits dels serveis d’atenció a les persones, el comerç i el turisme, de les quals el 50% ja ha aconseguit feina.

El Taller d’Ocupació i la Casa d’Oficis de Mataró han format 50 persones en els àmbits dels serveis d’atenció a les persones, el comerç i el turisme, de les quals el 50% ja ha aconseguit feina.

Dos projectes

Els dos projectes, que es van posar en marxa ara fa un any, són el Taller d’ocupació "Serveis d’atenció a la persones dependents" i a la Casa d’Oficis "Mataró CTC, Comerç i Turisme per a la ciutat". Aquesta formació, emmarcada en els àmbits dels serveis d’atenció a les persones, el comerç i el turisme, va finalitzar el passat 27 de desembre.

Persones en atur

Aquestes accions formatives han permès qualificar com a professionals en diferents àmbits a 50 persones que estaven en situació d’atur. Segons els responsables municipals, les persones participants han pogut adquirir, alhora, experiència professional i prestar serveis d’interès social i comunitari a ciutadans i entitats de la ciutat.

Taller d’ocupació

Concretament, el projecte "Serveis d’atenció a la persones dependents" ha format 27 dones majors de 25 anys en les especialitats de Treballadora familiar, Auxiliar de gerontogeriatria i Auxiliar de serveis a la llar i a la cuina.

Casa d’Oficis

El projecte "Mataró CTC, Comerç i Turisme per a la ciutat" ha preparat 23 joves menors de 25 anys en les ocupacions de dinamitzador o dinamitzadora turística, comercial i informador o informadora turística.

Lliurament de diplomes

La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, lliurarà aquest dimarts a la tarda els diplomes que acrediten la formació rebuda als alumnes que han participat en aquests dos tallers de formació i treball.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris