dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“La mort de la veritat”, tema central del IV cicle de conferències de Filosofia a Mataró

cicle_de_conferencies_280x87.jpgL’Associació 3 piques organitza el IV cicle de conferències de Filosofia que se centraran en "l’ascensió imparable del relativisme modern".

cicle_de_conferencies.jpgL’Associació 3 piques organitza el IV cicle de conferències de Filosofia que se centraran en "l’ascensió imparable del relativisme modern".

Conferències

Així, el proper dilluns 5 d’octubre, a les 20 h., tindrà lloc la conferència "De l’universalisme il·lustrat als localismes romàntics". El proper 19 d’octubre, a la mateixa hora, hi haurà la conferència "Del relativisme postromàntic als reduccionismes del nostre temps", també a càrrec de Josep Maria Bech.

Bech

Josep Maria Bech va néixer a Barcelona, però està vinculat sentimentalment al Maresme, atès que des de la seva infantesa passa els estius a Argentona. És doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona (1987) amb una tesi sobre Heidegger. Actualment és professor d’Història de la Filosofia a la UB. Ha publicat diversos llibres i també ha contribuït a publicacions doctes amb treballs sobre el moviment fenomenològic, els problemes hermenèutics de la historiografia, els determinants històrics i socials del pensament i de l’acció, i altres temes filosòfics que són al bell mig del debat contemporani. Les conferències, amb entrada lliure, tindran lloc a l’Aula magna de l’Acadèmia Triangle, al carrer Sant Josep Oriol núm.21 de Mataró.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris