dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Mostra Gastronòmica de Cabrils aspira a superar les 25.000 consumicions

festa_major_cabrils_2009_580x180.jpgEmmarcada en la Festa Major de Santa Helena, avui divendres, a partir de les 8 del vespre, s’inicia la 22a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils.

Emmarcada en la Festa Major de Santa Helena, avui divendres, a partir de les 8 del vespre, s’inicia la 22a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils.

25.000 tiquets

festa_major_cabrils_2009_580x180.jpgL’edició de la mostra d’enguany, que se celebra des d’avui fins el proper dilluns, de 19.30 a 23.30 h., espera consolidar-se per damunt dels 25.000 tiquets venuts, gràcies al prop d’un centenar de plats que preparen els restaurants participants.

Parades

Paral·lelament, una cinquantena de parades d’artesans, comercials, ONG’s i entitats complementaran l’oferta de la Mostra considerada com "un referent gastronòmic estival del Maresme". Enguany, l’Ajuntament del Masnou serà el consistori convidat.

Festa Major

D’altra banda, la Festa Major tindrà lloc fins el proper dimarts 18, dia de la patrona del municipi, amb diversitat d’actes com ara el correfoc, la trobada de plaques de cava, l’estrena de la "gambarrada" – un concurs que consisteix en menjar gambes – i diversos espectacles i balls nocturns. També cal destacar la representació de l’obra teatral de Joan Pera a La Fàbrica, dimarts, a partir de les 10 del vespre, que servirà com a colofó i fi de festa de la Festa Major d’enguany.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris