dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La música i l’espectacle dels “pallassos de la tele” arriben a Calella

sonrisas_280x87.jpgLa Sala Mozart de Calella acollirà aquest dijous 20 d’agost, a partir de les 19.30 h., l’actuació de Fofito i Mónica Aragón amb la presentació del seu espectacle "Sonrisas".

sonrisas.jpgLa Sala Mozart de Calella acollirà aquest dijous 20 d’agost, a partir de les 19.30 h., l’actuació de Fofito i Mónica Aragón amb la presentació del seu espectacle "Sonrisas".

Show

El nou Show de Fofito Aragón, que uneix tres generacions familiars, ofereix les entranyables cançons de sempre dels "pallassos de la tele" i algunes de noves que formen part del seu disc "Las canciones de siempre como nunca". L’espectacle, que dura prop d’una hora i mitja, també inclou paròdies, concursos, trucs de màgia i números de circ que garanteixen el divertiment i les rialles de petits i grans. La presentadora del Show és Mónica Aragón, recordada per les seves intervencions a "Club Disney" i "Médico de Familia".

Entrades

També, part de la recaptació de l’entrada, al preu de 10 euros o 8 euros per a nens amb invitació, anirà destinada a l’Associació de Nens amb Càncer d’Espanya. Les taquilles obriran una hora abans de la funció.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris