diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La pinedenca Sònia Jiménez, nova consellera nacional de Convergència

cdc_280x87.jpgDurant el Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a Sant Hilari de Sacalm, ha estat escollida la pinedenca Sònia Jiménez com a nova consellera nacional de Convergència.

Durant el Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a Sant Hilari de Sacalm, ha estat escollida la pinedenca Sònia Jiménez com a nova consellera nacional de Convergència

Trajectòria

Per Jiménez, aquesta nova responsabilitat "és fruit d’una trajectòria de gairebé deu anys d’esforç i dedicació dins de les joventuts de Convergència". La nova consellera nacional del partit ha assegurat que aportarà el treball necessari per tal que "la veu de Pineda sigui encara més present en el si del partit".

Pineda

Actualment Pineda de Mar és un dels pobles de Catalunya amb més representació en el Consell Nacional de Convergència; actualment hi ha quatre pinedencs: Joan Morell, Enric Creus, Guillem Mateo i, des d’aquest cap de setmana, Sònia Jiménez.

Perfil

Jiménez, de 28 anys i llicenciada en Ciències Físiques, és presidenta de la JNC de Pineda de Mar, membre de l’executiva comarcal del Maresme de la JNC i secretària d’organització de Convergència Pineda.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris