dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La plataforma Salvem Can Fàbregas manté la seva oposició al trasllat de la fàbrica

can_fabregas_280x87.jpgMalgrat que el Consell del Patrimoni de Mataró va donar el seu vistiplau al projecte de trasllat de l’antiga farinera de Mataró, la plataforma Salvem Can Fàbregas manté la seva oposició al trasllat de la fàbrica.

Malgrat que el Consell del Patrimoni de Mataró va donar el seu vistiplau al projecte de trasllat de l’antiga farinera de Mataró, la plataforma Salvem Can Fàbregas manté la seva oposició al trasllat de la fàbrica.

Oposició

En un comunicat, la plataforma considera que "de totes les opcions aquesta és la més agressiva i perjudicial per al conjunt catalogat, és la més complexa tècnicament i la més cara econòmicament". Per Salvem Can Fàbregas "el govern proposa un ‘trasllat’ que ningú no vol" i consideren aquesta operació "absolutament il·legal".

Continuació

Segons informa la Plataforma, els seus membres "continuaran lluitant a favor de la dignificació i rehabilitació al seu lloc de l’edifici catalogat, tot fent-lo compatible amb qualsevol nou ús que es vulgui donar al sector".

Trasllat

Per la seva banda, l’Ajuntament de Mataró va anunciar recentment que, un cop aprovat pel Consell, té previst aprovar definitivament el projecte de desmuntatge, trasllat i emmagatzematge de l’edifici, edicles i xemeneia de Can Fàbregas i de Caralt, amb l’objectiu d’iniciar aquesta actuació abans de l’estiu.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris