dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La platja del Cavaió d’Arenys de Mar acull una nova immersió de neteja del fons marí

immersio_vamma_280x87.jpgLa segona jornada de neteja del fons marí d’Arenys de Mar arriba el proper diumenge, 26 de juliol, conjuntament amb el Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA).

immersio_vamma_800x600.jpgLa segona jornada de neteja del fons marí d’Arenys de Mar arriba el proper diumenge, 26 de juliol, conjuntament amb el Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA).

Bandera Blava

En aquesta ocasió, l’activitat es farà a la platja del Cavaió, a l’alçada del rial de la Serp, i formarà part del programa de Bandera Blava presentat pel consistori arenyenc gràcies al qual han concedit a Arenys de Mar aquest distintiu de qualitat a aquesta platja del municipi.

Doble finalitat

Segons l’organització, la finalitat d’aquesta activitat és doble: per una banda, contribuir a la neteja del fons marí, retirant alguns dels residus que s’acumulen dins del que seria la zona de bany; i per l’altra, conscienciar la població sobre aquesta problemàtica i les afectacions que pot comportar sobre el medi marí l’abocament de deixalles al mar.

Trobada

La trobada dels participants serà a partir de les 9.30 h. del matí, a la zona de descans creada recentment al marge esquerre del rial de la Serp, al costat d’on hi ha la Bandera Blava. Mitja hora més tarda es farà una breu explicació sobre l’objectiu de la neteja i s’exposaran les directrius que caldrà seguir durant la immersió, per tal de garantir la màxima seguretat dels participants. A partir de les 10.30 h començarà la immersió per dur a terme la neteja del fons marí de la zona d’influència del rial de la Serp. Està previst que la immersió duri uns 45 minuts. Per participar en aquesta activitat, cal disposar dels permisos pertinents per poder fer immersió i les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic vammapineda@yahoo.es o bé trucant al 695399542.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris