dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Policia de Malgrat identifica els autors de robatoris de bicicletes i ciclomotors al municipi

estris_robatoris_bicicletes_a_malgrat_280x87.jpgLa Policia Local de Malgrat de Mar ha identificat 7 persones com a presumptes autors del robatori de 18 bicicletes i 4 ciclomotors al municipi.

La Policia Local de Malgrat de Mar ha identificat 7 persones com a presumptes autors del robatori de 18 bicicletes i 4 ciclomotors al municipi.

Retorn als propietaris

A més, els agents han intervingut eines que els imputats utilitzaven per tallar cadenats dels vehicles sostrets. De moment ja s’han retornat dues bicicletes als seus propietaris, veïns del poble, de les 12 que s’han recuperat darrerament. En aquest sentit, la policia destaca la importància que els titulars coneguin el número de xassís del seu vehicle per a poder facilitar la seva identificació en cas de robatori. Cal tenir en compte que en els darrers mesos del 2008 es va detectar arreu de Catalunya un augment de sostraccions de bicicletes, tant a la via pública com a l’interior d’aparcaments comunitaris.

Registre de bicicletes

En els propers mesos, la Policia Local de Malgrat iniciarà una campanya informativa i divulgativa sobre les mesures i sistemes de seguretat. Paral·lelament es crearà un registre municipal, on els ciutadans podran inscriure de manera voluntària i gratuïta les seves bicicletes perquè quedin perfectament identificades en casos de sostracció.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris