divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Policia Local de Mataró amplia la seva plantilla

policia_local_de_mataro_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró va presentar aquest dilluns els 7 nous agents de la Policia Local que enguany s’incorporen al cos per ampliar la plantilla. També s’han incorporat 4 agents més per cobrir vacants.

L’Ajuntament de Mataró va presentar aquest dilluns els 7 nous agents de la Policia Local que enguany s’incorporen al cos per ampliar la plantilla. També s’han incorporat 4 agents més per cobrir vacants.

Curs de formació

Els nous agents han iniciat aquesta setmana la seva formació amb un curs preliminar al que faran a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Properament també està prevista la incorporació d’un inspector.

Pla estratègic

L’increment de plantilla és un dels objectius del Pla estratègic de la Policia local 2007-2013 que preveu passar de 149 policies (entre agents i comandaments) el 2006, a 195 l’any 2013.

Nous equips

Paral·lelament, s’adquiriran 3 nous turismes, 3 escúters i 1 moto. També es compraran 73 noves unitats d’assistents digitals personals (PDAs), un software de gestió d’atestats de trànsit, accessos biomètrics i altres equips.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris