divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Policia Local de Montgat enceta una campanya de sonometries gratuïtes als vehicles

moto_soroll_280x87.jpgDurant tot el mes d’abril, la Policia Local de Montgat farà una Campanya de prevenció dels sorolls derivats del trànsit rodat. Amb aquesta acció, es pretén disminuir la contaminació acústica i evitar les sancions corresponents.

Durant tot el mes d’abril, la Policia Local de Montgat farà una Campanya de prevenció dels sorolls derivats del trànsit rodat. Amb aquesta acció, es pretén disminuir la contaminació acústica i evitar les sancions corresponents.

Sonometries

La Policia Local de Montgat posarà a disposició de totes les persones del municipi que ho desitgin un servei que farà sonometries gratuïtes a tots els seus vehicles i ciclomotors.

Doble objectiu

L’objectiu d’aquesta medició és doble, per una banda, ajudar a disminuir la contaminació acústica procedent del trànsit rodat i, per l’altra, reduir les sancions que s’imposen als propietaris per incompliment dels nivells màxims permesos per la legislació. Les persones interessades en verificar els nivells de contaminació acústica que emet el seu vehicle es poden adreçar durant tot el mes d’abril a les oficines de la Policia Local de Montgat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris