dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La premsa comarcal debat les oportunitats dels mitjans de proximitat en època de crisi

premsa_comarcal_280x87.jpgEl Mas Silvestre de Canyamars acollirà els propers dies 24 i 25 d’abril el debat "Oportunitats per a la premsa comarcal i local en època de crisi".

El Mas Silvestre de Canyamars acollirà els propers dies 24 i 25 d’abril el debat "Oportunitats per a la premsa comarcal i local en època de crisi".

Debat

Aquest és el tema que els professors i l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) han escollit pels debats de la quarta edició de la Trobada de Joves Lectors, en col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats.

Objectius

Segons l’organització, l’objectiu és que els estudiants facin una diagnosi del panorama comunicatiu actual, que proposin com s’han de preparar els futurs professionals per afrontar i superar la crisi que pateixen els mitjans de comunicació i, per últim, plantejar les oportunitats que tant els mitjans com els nous professionals tindran a llarg termini.

Trobades

Des de l’any 2006, Premsa Comarcal/ACPC organitza, amb el suport de la Generalitat i en col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats i l’Agència Catalana de Notícies (ACN), trobades de 48 hores de durada que acullen a joves estudiants de periodisme d’últim curs i als seus professors, amb l’objectiu de debatre sobre els temes que interessen al futur dels mitjans de comunicació i els seus professionals.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris