dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La primera mitja marató Costa de Barcelona-Maresme escalfa motors

mitja_marato_costa_barcelona_maresme_280x87.jpgCalella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat, acolliran el proper diumenge 15 de març, a partir de les 10 h. del matí, la primera mitja marató Costa de Barcelona-Maresme amb la participació de 1.200 atletes. La sortida es donarà a l’avinguda Hispanitat de Pineda.

mitja_marato_costa_barcelona_maresme.jpgCalella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat, acolliran el proper diumenge 15 de març, a partir de les 10 h. del matí, la primera mitja marató Costa Barcelona-Maresme amb la participació de 1.200 atletes. La sortida es donarà a l’avinguda Hispanitat de Pineda.

Atletes destacats

A la línia de sortida hi seran el millor espanyol i espanyola de la recent Marató de Barcelona, Roger Roca (Futbol Club Barcelona) i Anna Rosa Moreno (Fondistes Blanes), dos cares conegudes a nivell català que voldran fer-se amb una de les places de podi. En aquesta lluita, toparan amb rivals de pes com Toni Bernadó que ha estat en quatre maratons olímpiques, el maresmenc Marc Roig que arriba d’un intens mes d’entrenament a Kenya, així com la marroquina Hassna Bahom que ja s’ha adjudicat un bon nombre de mitges del calendari català i ve amb la intenció de guanyar aquesta. Altres personatges destacats que prendran part d’aquesta prova són el triatleta Marcel Zamora (CN Barcelona) – guanyador de les tres darreres edicions de l’Ironman de Nisa -, el periodista esportiu Xavier Bonastre de TV3, el mexicà Jorge Emanuel Ibarraran (Zacatecos Mexicà), el marroquí Abdelali Afia (C.A. Calella).

Presentació

L’acte de presentació es va dur a terme aquest dimecres, 11 de març, a l’Ajuntament de Calella, amb la presència de l’esportista Roger Roca (F.C. Barcelona), actual Campió de Catalunya de 10 km, Mitja Marató i Marató, i que correrà amb el dorsal número 1.

Èxit de participació

El passat 5 de març, l’organització va exhaurir els 1.200 dorsals que havia establert com a límit participatiu en aquesta primera edició que, a més a més, es va veure obligada a incrementar tenint en compte que la primera xifra prevista era de 1.000 atletes.

Organització

La cursa està organitzada per l’empresa Gesport, amb la col·laboració de clubs esportius del Maresme, sponsors, patrocinadors i el suport dels quatre ajuntaments implicats.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris