dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La prova ciclista del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme es farà exclusivament per la N-II

challenge_280x87_07.jpgEl Maresme tornarà a acollir una prova del triatló el diumenge 4 d’octubre, amb seu a Calella. En aquesta ocasió els esportistes hauran de recórrer 3.800 m de natació, 180 km de ciclisme i 42 km de la cursa de marató. La N-II estarà tallada al trànsit unes 12 hores.

El Maresme tornarà a acollir una prova del triatló el diumenge 4 d’octubre, amb seu a Calella. En aquesta ocasió els esportistes hauran de recórrer 3.800 m de natació, 180 km de ciclisme i 42 km de la cursa de marató. La N-II estarà tallada al trànsit unes 12 hores.

Ironman

Aquest triatló de distància ‘ironman’, únic a nivell estatal, destaca per la seva projecció internacional i per la quantitat d’esportistes que aplega, 2.000 triatletes.

Circuit

Segons informa l’organització, "el circuit ha patit canvis per tal d’adaptar-lo a les noves distàncies i a les necessitats específiques d’una prova esportiva d’aquestes característiques". Les modificacions més significatives afecten a la prova ciclista, que en aquesta prova de llarg recorregut es realitzarà exclusivament pel traçat de la N-II.

Afectacions de trànsit

Per tal de garantir la màxima seguretat en la competició, la carretera N-II restarà tallada a la circulació de vehicles a partir de les 06.30 h. del matí. Els organitzadors calculen que es podrà reestablir als volts de dos quarts de 7 de la tarda. Per aquest motiu, l’alternativa per al trànsit rodat serà l’autopista C-32, gràcies a l’acord al qual han arribat el Consell Comarcal del Maresme, l’ajuntament de Calella i la concessionària Acesa, perquè els usuaris desviats a l’autopista puguin circular sense haver de pagar peatge.

per Redacció | Vídeo: Diari Maresme (Mig Challenge 24/05/2009)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris