dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La recent estrenada plaça Universitat de Canet pateix el primer episodi d’incivisme

incivisme_canet_280x87.jpgA una setmana de la inauguració de la plaça Universitat de Canet de Mar, aquesta ja ha patit l’incivisme d’algunes persones. Les dues cistelles de mini bàsquet han aparegut trencades i la brutícia s’acumula cada dia a les grades i a la pista poliesportiva.

incivisme_canet_460x600_02.jpgA una setmana de la inauguració de la plaça Universitat de Canet de Mar, aquesta ja ha patit l’incivisme d’algunes persones. Les dues cistelles de mini bàsquet han aparegut trencades i la brutícia s’acumula cada dia a les grades i a la pista poliesportiva.

Espais públics

Segons l’ajuntament, aquests actes "posen de manifest la mala educació i la falta de respecte d’alguns col·lectius de la localitat". Des del consistori s’ha demanat als pares i les mares que tinguin cura del comportament dels seus fills. "No es tracta de donar lliçons de moral, però sí de sol·licitar que es respectin els espais públics", afegeixen.

Cistelles trencades

Fonts municipals consideren com "inadmissible" que un grup s’hagi penjat de les cistelles de mini bàsquet de la pista, fins a trencar-les. El cost de les cistelles és de 1.400 euros i reparar-les en costarà 750. El consistori canetenc s’està plantejant la possibilitat de contractar un servei extraordinari de vigilància per aquest espai, i multar els infractors o els seus pares si aquests són menors, tot i que tenen l’esperança que "s’imposi el civisme i la bona educació", puntualitzen les mateixes fonts.

Rètols

D’altra banda, l’Ajuntament està elaborant uns rètols que avisen de la prohibició de practicar-hi determinats esports de risc, propi i, sobretot de la resta de persones que circulen per la plaça, com ho són el monopatí, el patinet i els salts amb bicicleta. Tampoc es podrà jugar a futbol fora de la pista poliesportiva i l’horari límit per fer-ho serà les 10 de la nit.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris