dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La regidora mataronina Alicia Romero forma part del Comitè Permanent d’una Sectorial del PSOE

alicia_romero_psc_280x87_02.jpgEn el Plenari de les Sectorials del PSOE, que va tenir lloc el passat diumenge 27 de setembre a Madrid, es va constituir les sectorials d’aquesta organització. La regidora de l’Ajuntament de Mataró Alicia Romero va ser escollida membre d’una de les sectorials.

alicia_romero_.jpgEn el Plenari de les Sectorials del PSOE, que va tenir lloc el passat diumenge 27 de setembre a Madrid, es va constituir les sectorials d’aquesta organització. La regidora de l’Ajuntament de Mataró Alicia Romero va ser escollida membre d’una de les sectorials.

Sectorials

Durant el plenari socialista es van escollir els presidents, presidentes i comitès permanents per "crear entorns on generar reflexió, debat i propostes a l’entorn de diverses temàtiques", informen. Dins d’aquesta jornada es van posar en marxa 6 sectorials: Sanitat, Educació, Societat del Coneixement, Medi Ambient, Participació i Emprenedors-Economia Social-Autònoms.

PSC

Per part del PSC van prendre part una vintena de delegats, entre els quals es trobava Alícia Romero, regidora de Mataró i responsable de desenvolupament econòmic i treball de la Federació del Maresme del PSC. Ho va fer participant a la sectorial d’Emprenedors – Economia Social – Autònoms, que va escollir com a president al Diputat a les Corts, Pedro Sánchez Pérez-Castejón. Aquesta sectorial va votar al Comitè Permanent format per 8 membres més de la resta de l’Estat, entre els quals es troba la regidora maresmenca i Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Mataró, Alícia Romero.

Objectiu

Romero, que vol aportar a la sectorial els seus coneixements i experiència de la tasca que desenvolupa al consistori mataroní, ha declarat que "l’objectiu màxim de la sectorial és poder abordar les problemàtiques que viuen avui els petits i mitjans empresaris, sigui quina sigui la forma jurídica triada per ser-ho, i cercar propostes i solucions que es puguin aplicar en aquelles administracions on, en aquest cas, el PSOE governa".

Satisfacció socialista

Per la seva banda, el PSC del Maresme ha valorat molt positivament la participació de la regidora mataronina a la sectorial dient que és "una satisfacció i un reconeixement a la feina feta per Alicia Romero en la reactivació de l’activitat econòmica a Mataró i al Maresme", en paraules del Primer Secretari de la Federació, Santi Fontbona.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris