dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La segona edició del Ple de Tardor del Masnou allarga el Ple de Riure més enllà de l’estiu

ple_de_tardor_280x87_02.jpgEntre els mesos d’octubre i novembre, el Masnou acull la segona edició de festival de teatre Ple de Tardor que, com l’any anterior, vol allargar l’esperit del Festival Internacional de Teatre Ple de Riure més enllà de l’estiu.

volare_.jpgEntre els mesos d’octubre i novembre, el Masnou acull la segona edició de festival de teatre Ple de Tardor que, com l’any anterior, vol allargar l’esperit del Festival Internacional de Teatre Ple de Riure més enllà de l’estiu.

Programació

La programació del Ple de Tardor es va inaugurar el 16 d’octubre passat, a la Sala Polivalent de Ca n’Humet, amb la representació de ‘Volare’, de la formació Los Dos Los. El cicle continuarà, ara, amb l’espectacle ‘Las Gallegas’, de la formació Lolita Corina (23 d’octubre); ‘Inventari’, de Marcel Gros (30 d’octubre), i ‘Circ-Cabaret Armando Rissotto’, de la Companyia Txo Titelles (6 de novembre). Segons informa l’organització, aquests espectacles han estat reconeguts i guardonats a festivals diversos, "tots ells de recent creació i tots ells fruit d’un treball molt acurat, i que ens passejaran per molts dels sentits del riure". La venda anticipada d’entrades es pot fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i el mateix dia, a taquilla.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris