dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La TDT pública del Maresme fa un pas important cap a la seva consolidació

maresme_digital_tv_280x87_03.jpgQuatre municipis maresmencs s’han adherit aquest dimecres al Consorci Teledigital Maresme Nord. Paral·lelament, s’ha signat un crèdit de 240.000 euros que dotarà tècnicament el centre de producció, amb seu a Calella.

Quatre municipis maresmencs s’han adherit aquest dimecres al Consorci Teledigital Maresme Nord. Paral·lelament, s’ha signat un crèdit de 240.000 euros que dotarà tècnicament el centre de producció, amb seu a Calella.

Municipis adherits

Els nous municipis que s’han adherit al Consorci són Pineda de Mar, Palafolls, Santa Susanna i Sant Cebrià de Vallalta que s’incorporen a la resta de poblacions que van constituir aquest organisme el 16 de maig de 2007; i que són Calella, Arenys de Munt, Tordera i Canet de Mar, a més del Consell Comarcal del Maresme.

Inversió

La inversió de 240.000 euros permetrà, a part d’equipar tècnicament el centre de producció de "Maresme Digital Televisió" amb seu a Calella, incorporar continguts informatius de l’Alt Maresme. A més, es preveu que abans d’acabar aquest any s’iniciïn les emissions del segon canal temàtic que complementarà l’actual programació generalista.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris