divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La televisió Local de Vilassar de Mar emetrà per la TDT després de l’apagada analògica

tv_280x87_02.jpgVilassar TV podrà emetre en TDT gràcies a un acord signat entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb el Col·lectiu d’Activitats Audiovisuals.

Vilassar TV podrà emetre en TDT gràcies a un acord signat entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb el Col·lectiu d’Activitats Audiovisuals.

Conveni

Aquest conveni, que garantirà la continuïtat d’aquest canal local maresmenc, té una durada de 4 anys. Segons l’acord, per al primer any es farà la inversió en equipament perquè l’entitat pugui emetre a través de la tecnologia digital i, també, l’ajuntament cedirà l’ús d’un local on l’emissora tindrà la seva seu. Tot aquest material serà propietat del consistori vilassarenc, que cedirà el seu ús al Col·lectiu d’Activitats Audiovisuals.

Reconeixement

Per l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, "És un reconeixement a la tasca feta per Vilassar TV durant aquests 25 anys" Per la seva banda, José Vargas, en representació del Col·lectiu d’Activitats Audiovisuals i Televisió Local de Vilassar de Mar, ha assegurat que "amb el suport de l’Ajuntament podrem emetre en TDT i garantir la continuïtat de les emissions".

Proximitat

Segons els seus impulsors, el conveni va molt més enllà del suport tècnic, ja que preveu la cessió de l’esmentat espai físic on l’emissora podrà treballar en condicions. En declaracions del regidor de Comunicació, Laureà Folch, l’aposta "és el paper clau dels mitjans de comunicació locals, com ja hem demostrat en aquests dos anys, per la seva proximitat amb la gent, les associacions i les entitats. En aquest sentit, hem de treballar per trobar sinèrgies que permetin a la televisió local col·laborar estretament amb d’altres mitjans de comunicació de Vilassar de Mar i aconseguir un contingut audiovisual ric i atractiu per al ciutadà".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris