dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La UCI de l’Hospital de Mataró obre les seves portes

cardio_280x87.jpgL’Hospital de Mataró obrirà el proper dissabte, 24 d’octubre, un dels llocs menys accessibles d’un centre hospitalari, la Unitat de Cures Intensives (UCI). També, les persones assistents podran veure una simulació de cures a un pacient intubat.

L’Hospital de Mataró obrirà el proper dissabte, 24 d’octubre, un dels llocs menys accessibles d’un centre hospitalari, la Unitat de Cures Intensives (UCI). També, lhospital_de_mataro_800x600_03.jpges persones assistents podran veure una simulació de cures a un pacient intubat.

Portes obertes

La jornada de portes obertes tindrà lloc a partir de les 10.30 h. a la Sala d’actes de l’hospital mataroní. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que forma part dels actes del 10è Aniversari del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), "és acostar l’activitat d’aquesta unitat a tots els usuaris".

Teoria i pràctica

El programa inclourà una presentació sobre l’activitat de la UCI i una explicació sobre com es té cura dels pacients. També hi haurà una part pràctica amb la visita d’una habitació de la UCI amb una simulació de cures a un pacient intubat, i una demostració de reanimació cardiopulmonar en la que hi podran participar els assistents.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris