dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La vacunació contra la grip A començarà a finals d’octubre o principis de novembre

vacuna_280x87.jpgA l’espera de l’autorització de l’Agència Europea del Medicament, la vacunació contra la grip A començarà "previsiblement" a finals d’octubre o principis de novembre. El calendari escolar no es veurà alterat.

A l’espera de l’autorització de l’Agència Europea del Medicament, la vacunació contra la grip A començarà "previsiblement" a finals d’octubre o principis de novembre. El calendari escolar no es veurà alterat.

Vacunacions

En la reunió del Consell Interterritorial celebrada ahir es van definir els primers grups "diana" als quals se’ls administrarà la vacuna de la grip A/H1N1. Rebran aquesta vacuna les embarassades, les persones a partir de sis mesos d’edat amb malalties cròniques, els professionals de la sanitat i el personal de serveis essencials (bombers, protecció civil i cossos i forces de seguretat). A més, el Ministeri de Sanitat ha fet una reserva de vacuna addicional per si fos necessari.

Escoles

Per la seva banda, la consellera de Salut, Marina Geli, s’ha mostrat satisfeta per l’acord assolit entre les comunitats autònomes i el Ministeri de Salut per planificar les diferents actuacions i estratègies per actuar contra la pandèmia de grip. A Catalunya, com a la resta de l’estat, no es modificarà el calendari d’inici del curs escolar perquè, segons els responsables sanitaris, "un retard no oferiria més protecció a la salut dels escolars".

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris