diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La vaga de transport de viatgers incompleix els serveis mínims per al servei de transport escolar

vidre_trencat_280x87.jpgEl Consell Comarcal del Maresme ha denunciat l’incompliment dels serveis mínims del servei de transport escolar durant la convocatòria de vaga dels treballadors del transport de viatgers, afectant a prop de 3.000 escolars maresmencs. Alguns autobusos han estat apedregats.

El Consell Comarcal del Maresme ha denunciat l’incompliment dels serveis mínims del servei de transport escolar durant la convocatòria de vaga dels treballadors del transport de viatgers, afectant a prop de 3.000 escolars maresmencs. Alguns autobusos han estat apedregats.

Piquets

El servei de transport escolar, que gestiona el Consell Comarcal del Maresme i que estava inclòs com a servei mínim d’obligat compliment, segons el CCM, "no s’ha pogut realitzar davant l’acció violenta d’alguns piquets que, a més de provocar danys materials en vehicles, han posat en perill la vida dels escolars i dels propis treballadors que estaven complint amb el seu deure", manifesten les mateixes fonts.

Autobusos apedregats

En aquests moments, el Consell Comarcal del Maresme, que ha posat aquesta informació en coneixement de la Generalitat i dels Mossos d’Esquadra, està recollint tota la informació i ha anunciat que presentarà la corresponent denúncia. Per les dades de les quals disposa en aquests moments, 12 autobusos han estat apedregats quan es disposaven a sortir de les cotxeres i, fins i tot, quan ja havien recollit passatgers, "en algun cas, amb nens de molt curta edat", afegeixen. Segons les mateixes fonts, tot i que el volum de trencadissa de vidres és considerable, fins el moment, no es té informació de cap persona ferida.

Servei suspès

D’altra banda, en alguns casos, els col·legis han hagut de trucar a les famílies durant el matí per a dir-los que avui divendres havien d’anar a buscar als seus fills a la sortida de l’escola, perquè el servei de transport escolar havia quedat suspès.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris