dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Vallalta edita contes per a infants amb llegendes dels tres pobles

contes_280x87.jpgLa Sala de plens de l’Ajuntament de Sant Pol acollirà aquest dimecres 16 d’abril, a les 10.30 h., la presentació del projecte impulsat pels pobles de la Vallalta (Sant Pol de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle) amb l’edició de contes per a infants amb llegendes dels tres pobles.

La Sala de plens de l’Ajuntament de Sant Pol acollirà aquest dimecres 16 d’abril, a les 10.30 h., la presentació del projecte impulsat pels pobles de la Vallalta (Sant Pol de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle) amb l’edició de contes per a infants amb llegendes dels tres pobles.

Tres contes

El primer dels projectes destinats a conèixer històries i llegendes de la Vallalta és l’edició de tres contes per a infants a través de tres llibres: "Sant Pol la manta" adaptat per Ester Roig amb il·lustracions de Lluïsot; "La serp de Can Coris" de la autora de Sant Cebrià, Marta Romà, amb dibuixos de Ricard Aranda; i "Dones d’aigua" de Sant Iscle, escrit per Fina Joseph i il·lustrat per Àngela Fanlo.

Sant Jordi

Aquests llibres es lliuraran per Sant Jordi a les escoles bressol i als col·legis de les tres poblacions a alumnes de fins a P5. Paral·lelament, la bona entesa entre els tres pobles impulsarà una altra novetat, una pàgina web on es detallen les diverses rutes culturals dels municipis de la Vallalta, camins senyalitzats amb els llocs d’interès cultural, per recorre’ls en bicicleta o a peu.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris