dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La XI Fira d’Entitats de Pineda mostrarà en 1.000 m2 les activitats de les entitats del municipi

can_comas_pineda_280x87.jpgUna setantena d’entitats de Pineda de Mar participaran el proper cap de setmana a l’onzena edició de la Fira d’Entitats, organitzada per la regidoria de Ciutadania i Barris de l’Ajuntament.

Una setantena d’entitats de Pineda de Mar participaran el proper cap de setmana a l’onzena edició de la Fira d’Entitats, organitzada per la regidoria de Ciutadania i Barris de l’Ajuntament.

Inauguració

La mostra, que un any més s’ubicarà a la Plaça de les Mèlies, estarà oberta dissabte i diumenge, a partir de les 10 del matí fins les 9 del vespre. La inauguració oficial serà el proper dissabte 16 de maig, a les 12 del migdia, al pati de Can Comas.

Novetats

Entre les novetats d’enguany hi haurà el Joc dels Drets Humans – basat en el Joc de l’Oca – instal·lat a la plaça Catalunya, el primer concurs d’estands de la Fira i l’animació de teatre de carrer que se celebrarà durant els dos dies a l’entorn de l’espai firal. També hi haurà servei gratuït de ludoteca infantil per a nens i nenes de 2 a 6 anys.

Entitats

En els gairebé 1.000 m2 d’estands es mostraran les nombroses i variades activitats que realitzen al llarg de l’any més de seixanta entitats, associacions i clubs del municipi.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris