dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’administrador de Finques Synera hauria fugit amb prop de 2 milions d’euros de 200 comunitats

euros_280x87_04.jpgA mesura que avancen les investigacions, les dades que es van coneixent sobre la presumpte estafa de l’administrador de finques Synera d’Arenys de Mar, van creixent. L’administrador hauria fugit amb uns 2 milions d’euros de prop de 200 comunitats de veïns. Altres fonts han negat que la xifra sigui tan elevada.

A mesura que avancen les investigacions, les dades que es van coneixent sobre la presumpte estafa de l’administrador de finques Synera d’Arenys de Mar, van creixent. L’administrador hauria fugit amb uns 2 milions d’euros de prop de 200 comunitats de veïns. Altres fonts han negat que la xifra sigui tan elevada.

Afectats

També, segons informa l’ACN, alguns dels veïns afectats expliquen que han rebut una carta de l’administrador, Francesc Sánchez Panadés, reconeixent el deute. L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha convocat per al proper dilluns als afectats per tal d’orientar-los legalment i explicar-los els detalls de l’afer.

Altres fonts

Fonts consultades per Ràdio Arenys han confirmat que la quantitat que Sànchez s’hauria apropiat oscil·la en realitat entre els 150.000 i els 180.000 euros i “no els 2 milions com ha sortit publicat en alguns mitjans”. Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra a la Redacció de Diari Maresme, fins al moment només hi consten dues denúncies per aquest afer i, per tant, “és massa d’hora per parlar de xifres”, han puntualitzat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris