dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’advocat que ha representat l’Estat sobre el referèndum d’Arenys va ser candidat de Falange

arenys_de_munt_google_maps_280x87_02.jpgUn excandidat de la Falange Española de les JONS a mitjans dels 90, Jorge Buxadé Villalba, va ser l’advocat encarregat de recórrer ahir dilluns, en nom de l’Estat, l’acord de ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt que donava suport a la consulta sobre l’autodeterminació.

Un excandidat de la Falange Española de les JONS a mitjans dels 90, Jorge Buxadé Villalba, va ser l’advocat encarregat de recórrer ahir dilluns, en nom de l’Estat, l’acord de ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt que donava suport a la consulta sobre l’autodeterminació.

Manifestació

Cal recordar que la Falange Española de les JONS (FE-JONS) ha convocat una manifestació a Arenys de Munt, el mateix dia de la consulta del proper 13 de setembre, per oposar-se al referèndum independentista. Per la seva banda, la Generalitat ha endarrerit aquesta manifestació al dia 20 per evitar possibles aldarulls, a petició del propi consistori arenyenc; decisió per la qual la Falange ha presentat recurs.

Acord municipal

D’altra banda, després d’escoltar les versions de l’advocat de l’Estat i el del consistori arenyenc, Salvador Milà, la jutgessa del cas anunciarà properament si suspèn definitivament l’acord municipal que dóna suport al referèndum.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris