dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament d’Alella trasllada les reunions de barri als espais públics

alella_280x87_02.jpgLes reunions de barri, que fa sis anys organitza el govern d’Alella amb els veïns i veïnes del municipi, han canviat de format i, enguany, es traslladen a espais públics dels diferents barris.

Les reunions de barri, que fa sis anys organitza el govern d’Alella amb els veïns i veïnes del municipi, han canviat de format i, enguany, es traslladen a espais públics dels diferents barris.

Inquietuds

Segons el consistori, aquestes trobades serveixen per copsar de prop les inquietuds, suggeriments i queixes de la ciutadania. Aquesta nova edició, les trobades amb el govern s’han dividit en quatre reunions que es faran els dies 18 i 25 d’abril, en sessió de matí i de tarda.

Dissabte 18

La primera cita és a la plaça dels Països Catalans el dissabte 18 d’abril, a les 10.30 h., amb els veïnats de font de Cera, Can Comulada, Can Magarola, Alella Parc i Mas Coll. El mateix dia, a partir de les 17.30 h, el govern atendrà les queixes i els suggeriments dels veïnats de Cal Baró-Nova Alella, La Sarota, Verge de la Mercè, Gaggioli, Eixample i Can Vera. El punt de trobada és la Plaça de Josep Maria Gispert Guinovart.

Dissabte 25

Dissabte 25 d’abril, les trobades seran al Parc del Canonge, al matí, i al Jardí dels Drets Humans a la tarda. La sessió matinal començarà a les 10.30 h. i està adreçada especialment als veïns i veïnes residents a Ibars Meia, El Canonge, Can Teixidor, Can Sors, La Gaietana, Montals, La Soleia, La Solaia, La Serreta i Mar i Muntanya. A la tarda, a partir de les 17.30 h., estan convocats els veïnats de Cal Vell, Garrofers, Vallbona, Centre urbà i el Rost.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris