dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament d’Arenys convoca als afectats per la desaparició del propietari de Finques Synera

arenys_de_mar_280x87_05.jpgDesprés que la setmana passada es conegués la desaparició de l’administrador de Finques Synera, qui presumptament s’hauria apropiat de diners de les comunitats veïns que administrava, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha convocat als afectats a una reunió informativa.

Després que la setmana passada es conegués la desaparició de l’administrador de Finques Synera, qui presumptament s’hauria apropiat de diners de les comunitats veïns que administrava, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha convocat als afectats a una reunió informativa.

Investigació

Les comunitats perjudicades per aquest afer podrien superar la quarantena amb centenars de veïns afectats, principalment dels dos Arenys. Actualment, el cas es troba en mans dels Mossos d’Esquadra que investiguen la desaparició de l’administrador de Finques Synera, Francesc Sánchez Panadés, qui presumptament s’hauria endut uns 180.000 euros dels fons econòmics de les comunitats de veïns que administrava. Segons ha informat Ràdio Arenys, l’administrador hauria desaparegut acompanyat de la seva parella sentimental i el seu fill de 4 anys. Tant Sánchez com la seva dona també s’haurien donat de baixa de l’ONG Tale-Talamo, on també hi treballaven.

Convocatòria

Ara, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha convocat a totes les persones interessades a una sessió informativa el proper dilluns, 10 d’agost, a les 6 de la tarda, a l’Auditori Josep M. Arnau del C.C. Calisay. El consistori arenyenc, en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats, convoca aquesta sessió informativa, també oberta a veïns d’altres municipis afectats, "amb l’objectiu d’orientar legalment els afectats i informar sobre les novetats que s’hagin pogut produir en l’afer". La sessió anirà a càrrec d’un advocat.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris