dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament d’Arenys de Mar nega que la Fiscalia Anticorrupció hagi imputat cap membre consistorial

ajuntament_arenys_de_mar_280x87_02.jpgEn relació a una notícia apareguda avui dijous, 9 de juliol, a El Periódico, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha emès un comunicat on nega que la Fiscalia Anticorrupció hagi imputat cap membre del consistori.

En relació a una notícia apareguda avui dijous, 9 de juliol, a El Periódico, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha emès un comunicat on nega que la Fiscalia Anticorrupció hagi imputat cap membre del consistori.

Notícia

Segons el diari, "la Fiscalia de Barcelona ha arxivat unes actuacions obertes contra diversos càrrecs polítics de l’Ajuntament, acusats de presumpta desobediència, al no apreciar cap delicte en l’omissió de l’enviament d’expedients urbanístics que van ser requerits pel Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Barcelona". Des del rotatiu també s’informa que l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes (PSC); l’exalcalde i exregidor de CiU, Miquel Rubirola, i els regidors Joaquim Ponsarnau (ERC) – titular d’Urbanisme -, Agustí Massuet (CiU) i Lluís Blanchar (Veïns Independents) no havien estat imputats per la Fiscalia Anticorrupció del Tribunal Superior de Catalunya com va informar erròniament dimarts Greenpeace, sinó per la Fiscalia de Barcelona". La notícia també diu que "no se’ls imputaven delictes urbanístics".

Comunicat

Per la seva banda, l’Ajuntament ha emès un comunicat on informa "una vegada més" que "és fals que la Fiscalia Anticorrupció hagi imputat mai membres de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, – un fet que també aclareix El Periódico – no havent-se incoat mai per cap Jutjat cap tipus de diligències contra els querellats per aquests fets, ni és cert que els querellats van ser denunciats per cap delicte urbanístic ni per corrupció". També, el consistori recorda que el desembre de 2008 ja va emetre un comunicat en el qual aclaria aquesta situació i que els fets que van dur a l’errada informativa feien referència a una investigació oberta per part de la Fiscalia Provincial de Barcelona per un cas contenciós-administratiu. La nota assegura que, a data d’avui, i des de fa mesos, "tots els fets estan aclarits i la investigació arxivada per la mateixa Fiscalia sense més tràmits", conclou.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris