dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament d’Arenys de Munt demana oficialment que s’ajorni la manifestació de Falange

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_04.jpgL’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra (AM2000), ha lliurat avui dijous un informe al Departament d’Interior en el qual demana explícitament que s’ajorni la manifestació de la Falange del proper 13 de setembre.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra (AM2000), ha lliurat avui dijous un informe al Departament d’Interior en el qual demana explícitament que s’ajorni la manifestació de la Falange del proper 13 de setembre.

Ajornament

Segons informa l’ACN, en l’escrit lliurat al secretari general d’Interior, Joan Boada, el consistori arenyenc sol·licita aquest ajornament per "possibles aldarulls" i per la "perillositat que encarna". Per l’alcalde, aquest argument és "prou vàlid perquè s’ajorni la manifestació de la Falange" que coincideix amb la consulta simbòlica per l’autodeterminació de Catalunya.

Garanties

També, en declaracions a l’ACN, Carles Móra ha ressaltat que el més important que se’ls hi ha transmès de la reunió amb Boada a Interior "és la garantia absoluta que no passarà res a ningú de la població i la garantia que es podrà procedir a fer la votació".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris