dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Malgrat substitueix el tradicional taulell d’anuncis per una pantalla tàctil

pantalla_tactil_ajuntament_malgrat_280x87.jpgEl consistori malgratenc ha posat en marxa aquesta setmana una pantalla tàctil, instal·lada al vestíbul d’entrada de l’Ajuntament, que fa les funcions del taulell d’anuncis.

ajuntament_malgrat_de_mar_800x600.jpgEl consistori malgratenc ha posat en marxa aquesta setmana una pantalla tàctil, instal·lada al vestíbul d’entrada de l’Ajuntament, que fa les funcions del taulell d’anuncis.

Objectiu

Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Tecnologies de la Informació i el Coneixement, pretén substituir la tradicional paperassa del taulell d’anuncis per una pantalla tàctil "amb l’objectiu d’oferir tota la informació al ciutadà de manera senzilla i atractiva", segons el departament.

Menú classificat

La pantalla disposa d’un menú que classifica la informació disponible per consultar, entre d’altres, edictes, selecció de personal, anuncis, ordenances i guia del contribuent, agenda d’activitats, "destaquem", Butlletí Informatiu, telèfons d’interès i el plànol de Malgrat. Així, la ciutadania pot llegir actes de plens o consultar un edicte seleccionant amb el dit la informació en pantalla. D’altra banda, les persones que desitgen consultar la documentació administrativa en paper, ho poden continuar fent a través del Servei d’Informació i Registre de l’Ajuntament.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris